Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Sertech Industry va multumeste pentru vizita efectuata pe siteul nostru.

Continutul Sitului

Siteul www.sertech.ro, este proprietatea Sc Sertech Industry Srl. Informatiile prezentate pe acest site sunt informatii cu caracter general, neconstituind o recomandare cu privire la produsele sau serviciile prezentate si nici o caracterizare a acestora. Desi dorim ca informatia prezentata sa fie corecta si actuala, proprietarul poate in orice moment sa modifice, sa sterarga, partial sau in totalitate continutul acestui site.

Excluderea Responsabilitatii

Sc Sertech Industry Srl pleaca de la premiza ca toti utilizatorii actioneaza in mod responsabil si exclulde orice raspundere cu privire la continutul oricaror comunicatii de la orice utilizator.
Intrucat informatiile de pe acest site ar putea fi incomplete, sa contine erori tipografice, sau sa fie invechite, utilizatorul se va folosi de informatiile furnizate pe acest site web pe propriul sau risc
Sc Sertech Industry Srl nu isi asuma nici o responsabilitate privind exactitatea, integritatea sau caracterul informatiilor continute, de orice natura ar fi acestea.
In mod expres Sc Sertech Industry Srl isi declina orice responsabilitate in cazul in care utilizatorul are de suferit pagube sau pierderi de orice natura cauzate de utilizarea informatiilor de pe site. Similar utilizarea unor link-uri spre alte pagini se face pe propria raspundere, noi nefiind in masura sa verificam aceste site-uri, nefiind raspunzatori de continutul acestora.
SC Sertech Industry SRl isi rezerva toate drepturile cu privile la forma, continutul, grafica, textul si imaginile site-ului, acestea fiind protejate de dreptul de copyright.
Continutul acestui site web nu poate fi modificat, copiat, procesat, fara acordul proprietarului. Siteul poate contine si logo-uri, sigle, imagini marci proprii, sau pentru care alte persoane detin drepturi de autor. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Sertech Industry SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Protejarea datelor cu caracter personal

Daca vi se solicita furnizarea de informatii de natura personala, acest lucru se face pe propria raspundere. Raspunsurile la aceste intrebari se fac pe propria rasundere, noi considerand ca avem acceptul dumneavoastra pentru utilizarea acestor date. Aceste date pot fi folosite doar in scopul de a va trimite informatii,  sau de a va prezenta produse si servicii. In nici un caz datele furnizate de dumneavoastra nu vor fi distribuite catre terte persoane, acestea fiind tratate in regim de confidentialitate.

Drept aplicabil

Siteul www.sertech.ro este administrat de Sc Sertech Industry Srl, Str. Iezer, Nr. 7/37, cod postal 550314, Sibiu. Orice disputa se va solutiona pe cat posibil pe cale amiabila, in caz contrar acestea se supun dreptului intern roman.